Gheață carbonică

gheata carbonica caransebes

fum greu nunti caransebes

gheata carbonica nunta in caransebes

fum greu cu gheata carbonica caransebes

gheata carbonica si fum greu evenimente caransebes

Gheață carbonică Caransebeș - Fum greu nuntă Caransebeș - Gheața carbonică pahare mire și mireasă - Fum greu cu gheață carbonică nunţi în Caransebeș

Gheața carbonică se poate folosi în pahar cu băutura pentru mire și mireasă sau pentru paharele oferite invitaților.

O nuntă perfectă este cea cu cât mai multe elemente deosebite care să suprindă invitații și să rămână cu amintirea unui eveniment cum nu au mai văzut până la acel moment.

Gheața carbonică este unul din elementele cu care ai putea să creezi momente unice și impresionante de care îți vei aduce aminte cu bucurie.

Primul dans al mirilor, paharele de băutură sau chiar decorațiunile vor căpăta o notă de eleganță și de mister iar invitații tăi vor fi uimiți de efectele pe care le poate produce gheața carbonică.

Este cel mai important moment al unei nunți, de aceea trebuie să fie un moment special. Cel mai important efect în cadrul organizării unei nunți de succes este fumul greu cu gheață carbonică. Acest moment magic ramane în amintirile tuturor prezenți, fiind cel mai urmărit și fotografiat moment al nunții.

Fum greu cu gheață carbonică

Dacă îți dorești și tu ca atunci când vei fi mireasă să dansezi alături de alesul inimii deasupra unor norișori, într-o atmosfera de basm, atunci contactează-ne acum și noi vă îndeplinim dorința. Toate aceste lucruri sunt posisbile utilizând efecte speciale cu gheață carbonică.

Atmosferă unică

Fumul greu creează un cadru de basm în timpul dansului mirilor.

Fotografii

Datorită efectelor create cu fumul greu vei obține fotografii uimitoare.

Fum și artificii

Puteți folosi artificiile împreună cu fumul greu cu gheața carbonică.
Fum greu pentru nuntă

Gheața carbonică, cunoscută de asemenea și sub denumirea de gheață uscată, este o formă solidă a dioxidului de carbon. Aceasta este folosită cu preponderență ca agent de răcire și are în acest sens o serie de avantaje precum temperatura mai scăzută decât cea a apei înghețate și neproducerea de reziduuri.

Este folosită la ocazii festive pentru obținerea efectului de fum. Produsul este non toxic, băuturile pot fi consumate în deplină siguranță. Gheața carbonică este recomandată pentru șampanie, cocktail-uri și băuturi tari consumate foarte reci, tăria și agresivitatea ( asprimea ) alcoolului nu se mai simte dar iese în evidență aroma.

Fumul greu este realizat din gheață carbonică, astfel, acesta va rămâne la sol, spre deosebire de fumul clasic care se ridică rapid și împiedică fotografii să prindă cadre bune. Un alt beneficiu al fumului greu este că acesta nu poate declanșa detectoarele de fum.

Call Now Button